Chuť zažít víc

Nezapomenutelné chvíle

Vaření, to není jen příprava jídla. Je to rituál plný barev, chutí a zábavy. Máte i vy chuť zažít víc? Nechte se inspirovat oblíbenými food blogery nebo otestujte nové kombinace chutí přímo v našem Foodtrucku. Možností je celá řada. Objevte s námi skvělá jídla i opomíjené suroviny. Získáte nejen dokonalé jídlo, ale i nezapomenutelné zážitky.

Máte chuť zažít víc?

Inspirujte se od milovníků jídla

Tři blogy, pětice kuchařů, stovky receptů a tisíce fotek, nad kterými se sbíhají sliny. Mariku, Jirku, Terezu, Janu a Štěpána spojuje láska k jídlu a chuť dělit se s ostatními o recepty, tipy a nápady, jak proměnit vaření v kreativní zábavu. Nechte se inspirovat a nahlédněte přímo do jejich kuchyně. Jak si poradí s úkolem připravit tradiční jídla trochu jinak?

Ochutnejte skvělá jídla od profíků

Zajímá vás, jak si v kuchyni vedou naši kuchaři Antonín Bradáč a Jiří Hilgart? Přihlaste se na některý z kurzů vaření, kde vám předvedou, jak připravit lahodné a zdravé jídlo v multifunkční parní troubě. Potkat je můžete i v našem Foodtrucku, který je vždy plný dobrot. Stačí sledovat jeho trasu.

Kurzy vaření

Chcete se seznámit se všemi funkcemi, které trouby Electrolux nabízí, a naučit se využívat páru na maximum? Naši kuchaři vám na kurzech vaření ukáží, jak na to.

Přihlaste se na kurz

Foodtruck

Kde náš Foodtruck aktuálně najdete, co pro vás bude mít přichystáno za pochoutky a kdo vám je uvaří? Sledujte jeho trasu a nenechte si ujít žádnou zastávku.

Objevte Foodtruck

Recepty

Lámete si hlavu s tím, co připravíte k obědu či večeři? Inspirujte se našimi recepty pro multifunkční parní trouby. Jsou rychlé, snadné a lahodné, stačí si jen vybrat.

Inspirujte se našimi recepty

Zapojte kreativitu

Bez fantazie, dobrých nápadů a odvahy experimentovat by v kuchyni byla nuda. Máte chuť zažít víc? Spotřebiče Electrolux posunou vaši kreativitu do nových dimenzí a promění vaření v zábavu. Nechte se inspirovat, zkoušejte nové kombinace chutí a servírujte svým nejbližším skvělá jídla, na která budou s láskou vzpomínat.

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Inspirace do vašeho mailboxu

Pravidelně vám přinášíme informace o novinkách, soutěžích i probíhajících akcích. Přihlaste se k odběru, aby vám nic z toho neuniklo.


FoodLover: Česká klasika i gastronomická inspirace z cest

Milovnice jídla, zapálená cestovatelka, advokátní koncipientka, perfekcionistka a tak trochu nervák – tak se vidí Tereza z blogu FoodLover. Ten vznikl před necelými pěti lety na dovolené v Thajsku. Tereza si hravě poradí s českou klasikou v podobě guláše nebo pečené husy, ale stejně tak ji baví zkoušet recepty z různých koutů světa a vymýšlet vlastní chuťové variace. Kromě receptů a inspirace mezi své příznivce šíří také plátěné tašky s labužnickými potisky.

Co vás při vaření nejvíc inspiruje?
Hrozně moc věcí! Roční období, momentální nálada a taky lidi okolo mě, ať už to jsou kamarádi, světoví šéfkuchaři nebo babičky, které vaří poctivou českou kuchyni.

Pro koho nejraději vaříte?
Nejraději pro ty úplně nejbližší. Jídlo je společenská záležitost, nejradši jsem, když se sejdeme u velkého stolu, jeden od druhého ochutnáváme, povídáme si, popíjíme dobré víno a je nám fajn.

Jaké bylo nejoblíbenější jídlo vašeho dětství?
Kulajda, ta mě provází celý život. Je to pro mě symbol domova a takové rodinné jídlo, ke kterému se moc ráda vracím.

Ideální menu podle FoodLover

Protože nejraději vaří pro svou rodinu a dobré kamarády, preferuje Tereza u stolu přirozenost a nenucenou atmosféru i uvolněný styl servírování. Baví ji připravovat klasická jídla, která mají její blízcí rádi, ale zároveň se je snaží pojmout jinak, odlehčit je či zmodernizovat, zkrátka nenásilně propojit staré s novým.

„Myslím, že každý, kdo jen trochu chce, může pro své nejbližší připravit skvělé menu, které je potěší a nadchne,“ říká Tereza.

Kuchyňský robot Assistent

Prošlehejte a promixujte se k lepšímu pečení. S naším robotem Assistent se i náročné kuchyňské úkony změní v zábavu, abyste si přípravu jídla mohli skutečně užívat.

Jak na sněhovou pusinku s mascarpone a ovocem

Křehký dezert z bílkového sněhu se doslova rozplývá na jazyku. V kombinaci s krémovým sýrem a smetanou mu odolá jen málokdo.

„Základem sněhových pusinek, které trochu připomínají novozélandský moučník Pavlova, jsou krásně našlehané bílky. Do nich se přidá cukr, ocet a škrob. Po vyndání z trouby je sněhový korpus na povrchu krásně upečený, uvnitř je ale ještě vlhký. Když se pusinky doplní krémem a ovocem, nemají konkurenci,” popisuje Tereza.

Užijte si skvělou chuť šťavnatého roastbeefu

Pokud čekáte více hostů, v multifunkční parní troubě snadno připravíte i pořádný kus masa. Jeho propečení vám pomůže průběžně sledovat pečicí sonda.

Tereza si přípravu hovězího v páře pochvaluje: „U roastbeefu je potřeba ohlídat vnitřní teplotu masa, aby bylo krásně šťavnaté a tak akorát propečené. K tomu dopomůže jednak zabudovaná teplotní sonda, ale samozřejmě také pára, která zdůrazní skvělou chuť masa.“

Zážitek pro všechny smysly

Skutečně vynikající jídlo by mělo nejen skvěle chutnat, ale také lákavě vypadat, protože nejprve jíme očima. V případě krémové bramboračky ale servírování může být trochu oříšek.

Tereza si naštěstí umí poradit: „Krémové polévky jsou na foodstyling docela náročné, protože jsou ploché a bez struktury. Pár triky z ní ale vykouzlíte úplně něco jiného. Vyberte jednoduchý bílý talíř a hezkým detailem, použijte čerstvě nasekané bylinky, krutony a kontrastní chilli papričku.“

Aby se hosté cítili skvěle

Kromě skvělého jídla můžete návštěvu okouzlit také příjemným prostředím a stylově prostřenou tabulí. Tereza při stolování sází na nadčasovou jednoduchost, která nikdy neurazí, kombinovanou s originálními nápady.

„Miluju čerstvé květiny a krásný porcelán. Tu správnou atmosféru vyčarují také svíčky, krásně naservírované čerstvé jídlo a hlavně přirozená atmosféra. Nehrajte si doma na luxusní restauraci a užijete si večeři ještě o kousek více,“ doporučuje.

Společné vaření s FoodLover

Skvělé setkání v Electrolux AvantGarde škole vaření

Tereza alias FoodLover, kuchař Jirka Hilgart, tři desítky milovníků jídla, spotřebiče Electrolux, spousta čerstvých surovin, dobré víno a přátelská atmosféra. Takové bylo blogersko-kulinářské setkání, které proběhlo na konci března v Electrolux AvantGarde škole vaření. A jaké se podávalo menu? Krémová bramboračka, šťavnatý roastbeef z parní trouby a sladká tečka v podobě sněhové pusinky s lesním ovocem.

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Nechte se inspirovat a usnadněte si s námi život

Spotřebiče navrhujeme tak, aby vám jejich funkce zpříjemňovaly každý den. Při vaření, úklidu i péči o prádlo. Chceme vám usnadnit život a ušetřit čas, abyste se mohli soustředit na to, co vás opravdu baví. Máte chuť zažít víc? Sledujte naše videa, v nichž vám ukážeme praktické tipy a představíme novinky, které pro vás připravujeme.


Slepičárna blog: Dvojité štěstí z domácí kuchyně

Málokterý pár si společné chvíle v kuchyni užívá tak jako Jana a Štěpán. Blog Slepičárna založili v roce 2015 jako virtuální zápisník oblíbených receptů. Baví je tradiční česká jídla, ale nebojí se ani chuťových experimentů. Pokrmy zvládají nejen uvařit, ale také lákavě nazdobit a originálně zvěčnit. Jana se Štěpánem fandí sezónním lokálním surovinám, milují maso, ale také středomořskou kuchyni. Nejraději vaří pro své dvě dcery, blízké a kamarády.

Kde sbíráte gastronomickou inspiraci?
Nejraději máme západní Francii. Milujeme tamní trhy i recepty. Vedle české kuchyně je nám ta středomořská asi nejbližší. Baví nás životní tempo místních i jejich vztah k jídlu.

Na jaký kulinářský zážitek jen tak nezapomenete?
Je jich hodně, dobré i ty špatné. Kulinářský zážitek je pro nás už jen to, že nám dcery uvaří nebo upečou něco dobrého. Třeba Thea umí skvěle lívance a Mia zase ham and eggs.

Jakým jídlem dokážete udělat největší dojem?
Štěpán je král polévek a tradičních českých jídel, umí také pracovat s rybami. Já mám zase nejraději vůni droždí a jakékoliv jídlo s ním. Ať už jsou to kynuté buchty, frgále nebo třeba focaccia.

Rodinné stolování podle Slepičárna blog

Jak si Jana, Štěpán a jejich dvě dcery nejraději užívají dobré jídlo? No přece dohromady! Společná příprava rodinného obědu má něco do sebe. 

„V sobotu ráno vyrážíme na náplavku na trh. Vybíráme si od farmářů sezonní suroviny, z nichž připravujeme rodinný oběd. Jednak tím podpoříme lokální produkci, ale také vždy načerpáme inspiraci, co si doma uvařit. Je to obvykle spontánní, a tak připravujeme to, na co zrovna máme chuť. Do vaření se zapojí každý, nazdobíme stůl a jídlo si užijeme společně,“ popisují Jana se Štěpánem.

Tyčový mixér

Zvolte správnou rychlost a užívejte si pohodlné mixování bez ohledu na strukturu ingrediencí.

Ponorný tyčový mixér Electrolux mixuje přísady na mandlové palačinky

Jak na domácí těstoviny s pestem

Jakmile vyzkoušíte domácí těstoviny, žádné jiné už nebudete chtít. Jana je připravuje z italské semolinové mouky, která se vyrábí z tvrdé pšenice. S tvarováním těstovin vám pomůže robot se speciálním nástavcem. Jana se rozhodla zvolit tagliatelle, tedy dlouhé širší nudle, které vytvarovala do porcí ve tvaru hnízda. Štěpán se mezitím postaral o domácí pesto s pecorinem, parmezánem, kvalitním olivovým olejem a medvědím česnekem. Neodolatelná kombinace v italském stylu.

Jana při výrobě čerstvých těstovin používá hned několik triků: „Těsto na čerstvé těstoviny rychle schne, proto ho dávám v mikrotenovém sáčku odpočinout do chladničky aspoň na 30 minut, aby nebylo okoralé. Práci s těstem usnadní navlhčené ruce. Vyválím ho natenko, a když je těsto asi 1 mm tenké, zvolím nástavec podle konkrétního tvaru těstovin. Já jsem vybrala tagliatelle, protože jsou vizuálně krásné a dobře se s nimi pracuje. Čerstvé těstoviny se vaří v osolené vodě krátce, asi jen 3 minuty. Výhodou také je, že jich můžu udělat jen tolik, kolik hned spotřebujeme.“

Jahodový kynutý koláč z parní trouby

Řada lidí má z kynutého těsta přirozený respekt. Aby správně vykynulo, vyžaduje jemnou péči a trpělivost, nic se nesmí uspěchat. To potvrzuje i Jana, která se v pečení skutečně vyzná. Ve spolupráci s parní troubou se rozhodla připravit kynutý koláč s tvarohovou náplní a jahodami. O perfektně uhnětené těsto se postará kvalitní robot, zatímco rovnoměrné propečení koláče zajistí pára. Výsledkem je nadýchaný, vláčný a lahodný dezert.

„Po uhnětení je důležité, aby těsto kynulo ve stabilní teplotě. Obvykle si předehřeju troubu, těsto v míse přikryju čistou utěrkou a nechám ho kynout. Jakmile někde fouká, otevírají se dveře nebo okno, hrozí, že těsto nevyběhne. Úprava v páře kynutému těstu prospívá, při teplotě 150 °C se náplň i okraje koláče, které mají sklony rychleji zlátnout a praskat, upečou krásně rovnoměrně. Okraje těsta během pečení potírám rozehřátým máslem s kapkou tuzemáku, mlékem nebo rozšlehaným vejcem,“ prozrazuje své tipy Jana.

Aby jídlo skvěle chutnalo i vypadalo

Instagram představuje pro food blogery skvělou platformu pro sdílení kulinářské inspirace. I Jana se Štěpánem vědí, že průměrná fotka nikoho příliš neuchvátí, vše musí vypadat skvěle, lahodně a autenticky. A navíc se něčím odlišit od dalších tisíců podobných záběrů. Vyfotit jídlo tak, aby vypadalo lákavě i na obrázku, proto může být někdy docela věda. Slepičárna blog sází na přirozené denní světlo, zajímavé nádobí a nepřezdobený domácký styl servírovaní.

„Pokrm nejlépe vynikne na tmavém až černém talíři. Světlé krémové barvy naopak navodí atmosféru jara či léta, stříbro a jemný dekor zase působí luxusně. My rádi kombinujeme moderní a staré nádobí. Při servírování dáváme pozor na to, aby se nádobí neumazalo. Když se něco peče, je naopak lepší, když je pekáček lehce zapečený – působí to reálně. Jídlo na talíři je dobré vrstvit, aby vznikala perspektiva. Už neplatí, že všude musí být zelená bylinka. Naopak, bylinky obvykle sekáme. Hrubě se solí a pepří a fotce vůbec neuškodí, když něco upadne z talíře či prkýnka vedle,“ radí blogeři.

Jak si užít oběd s rodinou

Stolování s dětmi musí být hlavně praktické. To ale neznamená, že nemůže být stylové, naopak! Jana se Štěpánem mají rádi, když je stůl plný různých pokrmů, aby si každý mohl vybrat, co má nejraději. Stejně tak probíhá i dochucování – na prostřené tabuli nesmí chybět mlýnek na sůl a pepř a kvalitní olivový olej. Vše doladí originální nádobí, živé květiny, sladká tečka v podobě kynutého koláče s tvarohem a jahodami a samozřejmě příjemná rodinná atmosféra.

„Prostřený stůl musí jednak dobře vypadat, ale servírovaní také musí být praktické. Když máte rodinu, nechce se vám kvůli každé maličkosti odcházet od stolu, proto je fajn mít všechno hezky po ruce. Protože každý preferuje jiné chutě, dochucujeme některé pokrmy až během stolování. Navíc kvůli dcerám méně solíme, a tak si svou porci doladíme až při podávání. Stůl plný nádob s dobrým jídlem je zárukou toho, že se do akce zapojí celá rodina, vzájemně si věci podáváme a při tom si povídáme. Díky tomu se stolování promění v příjemný zážitek,“ shodují se Jana a Štěpán.

Společné vaření s Slepičárna blog

Inspirativní večer s Janou a Štěpánem

Příležitost strávit příjemný večer s oblíbenými blogery dostali také příznivci páru ze Slepičárna blog. Skvělé setkání, kde se kromě dobrého vína servírovala také jarní zeleninová polévka, domácí těstoviny s pestem z medvědího česneku, lahodná paštika a kynutý koláč, se konalo v Electrolux AvantGarde škole vaření, kde si účastníci otestovali benefity spotřebičů Electrolux. A zdá se, že byli spokojeni.

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Nechte se inspirovat a usnadněte si s námi život

Spotřebiče navrhujeme tak, aby vám jejich funkce zpříjemňovaly každý den. Při vaření, úklidu i péči o prádlo. Chceme vám usnadnit život a ušetřit čas, abyste se mohli soustředit na to, co vás opravdu baví. Máte chuť zažít víc? Sledujte naše videa, v nichž vám ukážeme praktické tipy a představíme novinky, které pro vás připravujeme.


Kitchen story: Jídlo si může vychutnat úplně každý

Marika a Jirka jsou parťáci v životě i v kuchyni. Oba svorně tvrdí, že je vaření baví odjakživa. Blog Kitchen story v počátcích plnil roli online kuchařky pro rodinu a známé, ale publikum se začalo rychle rozrůstat. I proto se pár rozhodl pojmout zjištění, že Jirka trpí Crohnovou nemocí, jako výzvu. Marika s Jirkou o stravování důkladně přemýšlejí, hledají nové cesty a tvoří vlastní kreativní recepty. Jídlo si totiž mohou užívat i lidé se speciálním stravovacím režimem. Stačí jen chtít.

Jaké jídlo nejvíc ocení vaši nejbližší?
Rádi přinášíme našim blízkým nové chuti a pokrmy, které jsme pro ně ještě nikdy nepřipravili. To, že po jídle zbudou jen prázdné talíře, je pro nás největší odměnou.

Jakým jídlem dokážete udělat největší dojem?
Líbí se nám, že i z pár kvalitních ingrediencí lze z jídla vytáhnout maximum chuti tak, aby výsledek udělal dojem téměř na každého. Držíme se sezónnosti, protože právě sezónní suroviny v sobě obsahují maximum chutí a vůní.

Co pro vás znamená Chuť zažít víc?
Je to pro nás téměř každodenní potřeba a chuť poznávat nové věci. Na světě je tolik všemožných chutí a vůní, které člověka inspirují a posouvají dále.

Pochoutky bez lepku i laktózy s Kitchen story

Protože Jirka trpí Crohnovou chorobou, musel ze svého jídelníčku vyřadit lepek či laktózu. To ale neznamená, že si manželé v kuchyni takovým omezením nechali zkazit radost z dobrého jídla. Naopak!

„Když Jirkovi nemoc diagnostikovali, mysleli jsme, že s blogem budeme muset skončit. Učili jsme se vařit jinak, žít jinak. Ale pak jsme si řekli, že k téhle změně přistoupíme jako k výzvě a na blogu ji zúročíme. Snažíme se ostatním ukázat, že se s podobným hendikepem dá plnohodnotně žít, že je tu pořád spousta možností, jak si jídlo užít a vychutnat,“ je přesvědčená Marika.

Stolní mixér Masterpiece

Skvělý pro přípravu nápojů smoothie, polévek a omáček. Díky technologii PowerTilt® a silným titanovým nožům dosáhnete s naším stolním mixérem sametové struktury.

Chutně i bez lepku a laktózy

Krémové polévky zažívají vlnu popularity. Ta špenátová je plná vitamínů a její předností je i rychlá a nenáročná příprava, o niž se postará výkonný mixér Masterpiece. Výsledek stačí doladit smetanou bez laktózy, nasekanými oříšky a řeřichou.

Základem polévky je vedle špenátu také vývar. „Kvalitní vývar u nás nesmí chybět. Přidáváme ho do polévek a omáček, vždy máme doma v mrazáku nebo lednici zásobu připravenou k použití. Zeleninový vývar pozdvihne chuť polévky, která bude plnější. Totéž platí i u omáček nebo třeba risotta,“ popisuje tajnou ingredienci Marika.

Osvěžující variace na koláč s jahodami

Skvělý ovocný zákusek se obejde bez tradičního korpusu. Zapojte fantazii, experimentujte a dodejte svým oblíbeným moučníkům novou formu. Chutný kompromis představuje zapečené ovoce se sladkou krustou tvořenou drobenkou s mandlemi. Zkuste se vzdát tradičního servírování a naberte si podle chuti. A pokud se chcete skutečně rozmazlovat, dolaďte ovoce oblíbenou zmrzlinou.

Pstruh a koláč z parní trouby

Chystáte k večeři servírovat rybu a jako dezert bezlepkový koláč s jahodami, ale nemáte příliš času nazbyt? V parní troubě můžete oba pokrmy péct zároveň, aniž by jeden přebral vůni od druhého.

„Byli jsme překvapení, že souběžné pečení slané ryby i sladkého koláče proběhlo naprosto v pořádku. Ani jedno jídlo nemělo pachuť po tom druhém, i když je ryba dost aromatická. Pára v troubě zajistila koláči krásně křupavou krustu. A ryba naopak byla krásně šťavnatá,“ shodují se Jirka s Marikou.

V hlavní roli chřest

Chřest je typickým zástupcem sezónní zeleniny. Marika s Jirkou ho rádi připravují se slaninou, zastřeným vejcem a doma vypěstovanými klíčky.

Jak na zastřené vejce? „Do vody v hlubším hrnci přidávám lžíci vinného octu a sůl. Vodu přivedu těsně pod bod varu, kdy se na dně tvoří bublinky, vroucí voda by totiž vejce roztrhala. Lžící ve vodě vytvořím lehký vír, do něhož vyklepnu vejce, a vařím ho přibližně 3 minuty,“ popisuje Marika svůj postup.

Maso porcuje hostitel

Marika s Jirkou upřednostňují strohý styl prostírání, jaký je populární zejména ve Skandinávii. U jídla nesmí chybět čerstvé květiny a příjemná hudba.

Rybu nebo maso je vhodné servírovat vcelku. „Porcování by se měl ujmout sám hostitel. Vyhýbáte se rybám kvůli kostem? Pokud pstruha dobře naporcujete, měli byste se většiny kostí zbavit už před servírováním. Určitě stojí za to podívat se na nějaké video na internetu. Po pár večeřích to půjde úplně samo,“ radí Jirka.

Společné vaření s FoodLover

S Marikou a Jirkou bez lepku a laktózy

Setkání se dočkali také fanoušci Kitchen story. Jejich čas nastal v první polovině května ve škole vaření Electrolux AvantGarde. Na místě je kromě Mariky a Jirky čekal další Jirka – tentokrát ovšem Hilgart – a také čerstvé suroviny, které se staly základem lahodného menu bez lepku a laktózy. Přesvědčte se o tom, že si jídlo může naplno užívat skutečně každý. Důkazem je nejen rychlá špenátová polévka, ale i chřest se slaninou, šťavnatá ryba nebo skvělý koláč.

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Nechte se inspirovat a usnadněte si s námi život

Spotřebiče navrhujeme tak, aby vám jejich funkce zpříjemňovaly každý den. Při vaření, úklidu i péči o prádlo. Chceme vám usnadnit život a ušetřit čas, abyste se mohli soustředit na to, co vás opravdu baví. Máte chuť zažít víc? Sledujte naše videa, v nichž vám ukážeme praktické tipy a představíme novinky, které pro vás připravujeme.


Jiří Hilgart

Jirka hrál 10 let v symfonickém orchestru na kontrabas, ale stále váhal, jestli je klasická hudba to, čemu se chce v životě věnovat. Úspěch v kuchařské soutěži Masterchef Česko rozhodl o tom, že přednost dostane kariéra v gastronomii. A tak se vaření změnilo z koníčka v regulérní zaměstnání. Jirku baví sledovat aktuální kulinářské trendy i nově otevřené nebo oceněné podniky. V kuchyni preferuje čerstvost, jednoduchost a jídlo, které díky správné kombinaci surovin zkrátka funguje.

Jakým jídlem dokážeš udělat největší dojem?
Jakýmkoliv, které funguje u lidí, pro něž vařím. Nemám žádné „machr“ jídlo. Pokaždé se snažím o to, aby lidem chutnalo a aby je to, co jim naservíruju, bavilo.

Existuje nějaká surovina, ze které máte respekt?
Když člověk vejde do kuchyně, měl by celkově cítit určitou pokoru. Osobně mám respekt třeba z práce s masem.

Kdybyste mohl kohokoliv pozvat na jídlo, kdo by to byl a co byste uvařil?
Pozval bych Honzu Punčocháře a Zdeňka Pohlreicha a donutil bych je k tomu, aby místo mě vařili oni. A já bych jim samozřejmě při práci koukal pod ruce.

Recepty Jirky Hilgarta

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Nechte se inspirovat a usnadněte si s námi život

Spotřebiče navrhujeme tak, aby vám jejich funkce zpříjemňovaly každý den. Při vaření, úklidu i péči o prádlo. Chceme vám usnadnit život a ušetřit čas, abyste se mohli soustředit na to, co vás opravdu baví. Máte chuť zažít víc? Sledujte naše videa, v nichž vám ukážeme praktické tipy a představíme novinky, které pro vás připravujeme.


Antonín Bradáč

Profesionální kuchař a technolog společnosti Electrolux. Tonda Bradáč je mistrem svého řemesla. O tom svědčí několik velmi významných ocenění, jež získal nejen jako individuální kuchař, ale rovněž jako člen kuchařského týmu Czech Chefs. Mezi ty nejvýznamnější patří zlato i absolutní vítězství na Pattaya City Culinary Cup 2013 a bronz ze Singapore Culinary Professional Chefs Challenge.

Recepty od Antonína Bradáče

Chcete si doma pochutnat na dokonalých lahůdkách jako z těch nejlepších restaurací? Pára vám pomůže posunout vaše vaření na novou úroveň. V multifunkční parní troubě připravíte to nejlepší maso se zlatavou kůrkou, dokonale křupavé a nadýchané pečivo i lahodné plněné knedlíky, které se vám díky páře už nikdy nerozvaří. Ať už holdujete dietnímu jídlu nebo naopak poctivé české kuchyni, v multifunkční parní troubě dosáhnete vždy perfektních výsledků. Inspirujte se recepty, které pro vás připravil šéfkuchař Antonín Bradáč a objevte spolu s námi kouzlo páry. 

#chutzazitvic #makelifedelicious #electrolux

Zajímavé novinky, rady a tipy

Nechte se inspirovat a usnadněte si s námi život

Spotřebiče navrhujeme tak, aby vám jejich funkce zpříjemňovaly každý den. Při vaření, úklidu i péči o prádlo. Chceme vám usnadnit život a ušetřit čas, abyste se mohli soustředit na to, co vás opravdu baví. Máte chuť zažít víc? Sledujte naše videa, v nichž vám ukážeme praktické tipy a představíme novinky, které pro vás připravujeme.