Objevte

Trouby s funkcí PlusSteam

Křupavé a nadýchané pečivo

Jak to udělat, aby vaše pečivo bylo stejně lahodné jako to z profesionální pekárny? Tajemství spočívá v páře. Těsto díky ní v troubě krásně dokyne a získá nadýchanou strukturu a křupavou kůrku. Stačí stisknutím jediného tlačítka přidat páru a váš domácí chléb bude chutnat jako právě vytažený z pece. 

Lahodné dezerty

Trouba s funkcí PlusSteam vám pomůže také s přípravou těch nejlahodnějších dezertů. Vlhkost páry svědčí široké škále zákusků a sladkého pečiva od dortových korpusů přes piškotové těsto až po vláčný cheesecake, který bude díky páře nadýchanější a jemnější než kdy dřív. 

Pět kroků k lepšímu pečení s funkcí PlusSteam

Krok 1

Před zapnutím funkce nalejeme do prohlubně na dně trouby 100 ml vody.

Krok 2

Zvolíme funkci Horkovzdušné pečení/PlusSteam a nastavíme správnou teplotu.

Krok 3

Stlačíme tlačítko funkce PlusSteam, aby se začala tvořit pára, a troubu necháme předehřívat 5 minut.

Krok 4

Světelný ukazovatel LED na tlačítku PlusSteam zobrazuje, kdy je funkce PlusSteam aktivní.

Krok 5

Po 5 minutách předehřívání se v troubě dosáhne přiměřené úrovně vlhkosti. Teď můžeme vložit připravené těsto.

Krok 6

Výjimečná křupavá kůrka díky páře!

Upečte pro někoho v troubě s PlusSteam

Ta pravá radost z pečení nastává, když se o výsledek můžete s někým podělit. Podívejte se, jak jsme si užili společné pečení s předními českými food blogery v kuchařské škole Electrolux AvantGarde. A inspirujte se recepty a fotografiemi z naší soutěže!

#UpečteProNěkoho #BakeForSomeone