Hovězí plátek s česnekem a rozmarýnem

Hovězí plátek

Tajné ingredience ve vaší kuchyni

Připravte rozmarýnový steak, kterým nadchnete každého milovníka hovězího masa.

Přísady na hovězí plátek s česnekem a rozmarýnem

700 – 800 g nízkého roštěnce, každý plátek 3 cm vysoký, 1 stroužek česneku, oloupaný a nakrájený, 1 větvička rozmarýnu, 2 lístky šalvěje, extra panenský olivový olej, špetka soli a pepře

 

doba přípravy: 120 minut | teplota: 60 – 65 °C | obtížnost: snadné | porce: 4

Multifunkční parní trouba CombiSteam Pro

Trouba CombiSteam Pro umožňuje vaření, pečení, grilování i vakuové vaření. Čistí se sama párou a disponuje zabudovanou teplotní sondou. 

Příprava

Maso, česnek, rozmarýn, šalvěj, pepř a olej dejte do vakuového sáčku, zavřete vakuovačkou a dejte na dvě hodiny povařit.

Po uvaření vyjměte maso ze sáčku a osušte ho ubrouskem.

Pár sekund grilujte nebo restujte na pánvi, aby maso získalo hnědou kůrčičku.

Nakrájejte na plátky, naservírujte na talíř a dochuťte solí a olejem.