Podzimní menu ze sezónních surovin
Přijďte na exkluzivní kurz vaření se sympatickým Jirkou Hilgartem a zažijte tu skvělou chuť jídel připravovaných v páře. Sami si vyzkoušíte, jak snadno a dobře se peče v multifunkčních parních troubách Electrolux, které vedle páry disponují i ostatními pečicími režimy.

Proč sezónní suroviny?
Sezónní suroviny obsahují živiny, které náš organismus v dané roční době potřebuje a nejlépe využije. Mají svou typickou chuť, barvu i vůni. Čerstvě utržené rajče se s tím dováženým v zimě vůbec nedá srovnat. Konzumace sezónních surovin je tak nejen zdraví prospěšná, ale je i požitkem pro všechny naše smysly.
Chcete se naučit vařit podle ročních období? Zajímává vás, co všechno parní trouba umí a jak z ní chutná? Přihlaste se do našeho kurzu s Jirkou Hilgartem, finalistou soutěže Masterchef Česko.
Společně s ním připravíte typické podzimní menu:
- Bramborovou polévku s houbovým relishem
- Kachní prso s dýňovou kaší a balsamikovou cibulí

Na co se můžete těšit
Naučíme vás, jak při vaření dostat z jednotlivých surovin chuťové maximum, a ukážeme vám, co všechno umí naše multifunkční parní trouby. Kurzy jsou praktické a všechny poznatky snadno využijete doma ve své kuchyni. Co vás tedy čeká?
- Naučíte se připravit dvouchodové sezónní menu.
- Vyzkoušíte si přípravu jídel v parní troubě.
- Dozvíte se tipy a triky, které používá Jirka Hilgart.
- Vychutnáte si vybraná vína z nabídky kuchařských škol.
- Užijete si zábavný večer s dalšími gastronadšenci.

Kdy, kde a za kolik
Kurzy v hodnotě 2 500 Kč jsou nyní zdarma a konají se v následujících termínech v Praze nebo Brně vždy od 18.00 do 20.00 hodin:
Kuchařská škola AvantGarde, Evropská 17, Praha 6
- 20. 9. 2018 - plně obsazeno
- 17. 10. 2018 - plně obsazeno
Restaurace BORGO Agnese, Kopečná 43, Brno
- 4. 9. 2018 - plně obsazeno
- 24. 10. 2018 - plně obsazeno
Chcete se přihlásit? Neváhejte, počet míst je omezen! E-mailem na adresu petra@doblogoo.cz nám pošlete odpověď na otázku, proč se chcete kurzu zúčastnit, a nezapomeňte uvést datum a místo, o které máte zájem.
Přihlásit se můžete pouze elektronicky. Případné dotazy vám rádi zodpovíme na čísle +420 604 656 322. Těšíme se na vás.
Pára dělá divy!
Nevěříte? Upeče všechno, od masa po skvělé dezerty. Suroviny si uchovávají barvu, strukturu, více vynikne jejich přirozená chuť a neztrácejí mnoho živin. Příprava jídla v páře zkrátka posouvá domácí vaření na profesionálnější úroveň a přináší nové chuťové zážitky.