Obnovte zbytky jídla, aniž byste je vysušili. Jídlem nemrhejte nikdy zbytečně, pokud máte parní troubu.
Obnovení zbytků
Pokud si myslíte, že obnovování zbytků je nudné nebo nevýrazné, zkuste to znovu. Nikdy nemrhejte potravinami, když máte po ruce parní troubu. Pára rychle zahřeje vaše zbytky, aniž by je vysušila. Některé parní trouby mají na to dokonce speciální program, na parních troubách Electrolux se nazývá „regenerace páry“. Jak dlouho ohřívat jídlo v parní troubě? Několik pokynů níže.
Střední vlhkost
Řekněme, že máte v ledničce půl quiche, přidání páry způsobí, že bude tento quiche jako nový, protože pára zahřívá i dodává vlhkost. Ale pokud použijete plnou páru, quiche by byl příliš vlhký a mokrý.
Plná pára
Nevyhazujte staré těstoviny nebo rýži, plná pára je skvělá pro jejich obnovu - dokonce dobře funguje s vařenými brambory. Těstoviny, rýže a brambory mají tendenci trochu vyschnout, zatímco odpočívají v lednici, a pára opět přidává vlhkost.
Funguje také dokonale pro ohřívání dušené zeleniny, stačí ji položit na plech a ohřát na plnou páru těsně před podáváním. Trvá to jen pár minut a bude zase perfektní.
Skvělá chuť je snadná!
Naše trouby se SteamBoost nabízejí tři úrovně páry. Speciální programy pro pečení a jeden program pouze s párou pro novou úroveň chuti, křupavosti a nadýchnosti.