Tajemství dokonalosti je Sous-Vide!

Naposledy aktualizováno 15.03.2022 16:20


Co je Sous-Vide? Sous-Vide (vyslovováno sue-veed), což znamená „ve vakuu“, je francouzská technika vaření, která následuje jednoduchý proces vakuového uzavření ingrediencí v sáčku a poté umístění sáčku do vyhřívané vodní lázně.

Vaše trouba Electrolux SteamPro to celé zjednoduší a umožní vám připravit pokrm, aniž byste museli vkládat vakuově uzavřený sáček do vyhřívané vodní lázně. S vaší troubou Electrolux SteamPro můžete použít techniku Sous-Vide k přípravě masa na přesnou úroveň propečení.

Snadno i u vás doma!

Co kdybychom vám řekli, že pomocí funkce vaření Sous-Vide ve vaší troubě Electrolux SteamPro můžete vařit stejně snadno jako profesionálové?

Správně! Pouhým dodržením těchto kroků vám vaše trouba Electrolux SteamPro pomůže bez námahy dosáhnout odborných výsledků pomocí techniky vaření Sous-Vide.

Krok 1

Ingredience vakuově uzavřete do plastového sáčku vhodného pro Sous-Vide vaření.

Krok 2

Vložte jídlo do trouby.

Krok #3

Vyberte ikonu Sous-Vide „SV“.

Krok #4'

Zvolte požadovanou teplotu.

Krok #5

Vyberte „Start“.

Krok #6

Sous-Vide vaření nejen pomáhá získat pokrmy s neuvěřitelnou chutí bez ztráty vlhkosti, ale také uchovat si všechny živiny. Vyzkoušejte ve vaší troubě Electrolux SteamPro přípravu jídla metodou Sous-Vide! 

Maso po vyjmutí ze sáčku osmažte na pánvi, abyste získali zlatavý vzhled.