Objevte

Trouby s funkcí SteamBake

Pečivo jako z té nejlepší pekárny

Toužíte upéct stejně křupavé a nadýchané pečivo jako profesionální pekaři? S párou to zvládnete i bez pekařské pece. Pára v troubě zařídí, že pečivo krásně nakyne a získá vláčnou strukturu i křupavou kůrku. Stiskem jediného tlačítka proměníte troubu v praktickou parní pekárnu.

Dezerty k nakousnutí

Pára najde své uplatnění také při přípravě lákavých moučníků a sladkého pečiva všeho druhu. Vlhkost páry svědčí široké škále zákusků – vylepší každý dortový korpus, piškotové těsto i svěží cheesecake, který získá optimální texturu. Využijete-li páru, můžete zapomenout na obavy, že bude dezert vysušený.

Pět kroků k lepšímu pečení s funkcí SteamBake

  • Krok 1

    Před zapnutím funkce nalijeme do prohlubně na dně trouby 100 ml vody.

  • Krok 2

    Zvolíme funkci Horkovzdušné pečení/SteamBake a nastavíme správnou teplotu.

  • Krok 3

    Stlačíme tlačítko funkce SteamBake, aby se začala tvořit pára, a troubu necháme předehřívat 5 minut.

  • Krok 4

    Světelný ukazatel LED na tlačítku SteamBake zobrazuje, kdy je funkce SteamBake aktivní.

  • Krok 5

    Po 5 minutách předehřívání v troubě vzniká úroveň vlhkosti, která je optimální pro vložení těsta.

  • Krok 6

    Pečivo s výjimečně křupavou kůrkou je na světě!

Upečte pro někoho v troubě s SteamBake

Skutečná radost z pečení nastává, když můžete lahodný výsledek s někým sdílet. V duchu tohoto hesla jsme si užili společné pečení s předními českými food blogery v kuchařské škole Electrolux AvantGarde. Inspirujte se některým z našich receptů!

#UpečteProNěkoho #BakeForSomeone