Objevte

Trouby s funkcí SteamBake

Pečivo jako z té nejlepší pekárny

Toužíte upéct stejně křupavé a nadýchané pečivo jako profesionální pekaři? S párou to zvládnete i bez pekařské pece. Pára v troubě zařídí, že pečivo krásně nakyne a získá vláčnou strukturu i křupavou kůrku. Stiskem jediného tlačítka proměníte troubu v praktickou parní pekárnu.

Dezerty k nakousnutí

Pára najde své uplatnění také při přípravě lákavých moučníků a sladkého pečiva všeho druhu. Vlhkost páry svědčí široké škále zákusků – vylepší každý dortový korpus, piškotové těsto i svěží cheesecake, který získá optimální texturu. Využijete-li páru, můžete zapomenout na obavy, že bude dezert vysušený.

Originální kuchařka zdarma

Inspirace není v kuchyni nikdy dost. Proto jsme pro vás ve spolupráci se zkušenými profíky připravili praktickou kuchařku zaměřenou na pečivo, kterou si můžete stáhnout zcela ZDARMA. Ať už se chystáte upéct nadýchané croissanty, nebo ovocné koláče, funkce SteamBake (nebo PlusSteam), která v začátku pečení přidá k horkému vzduchu páru, zajistí dokonale křupavý a vláčný výsledek.

Pět kroků k lepšímu pečení s funkcí SteamBake

  • Krok 1

    Před zapnutím funkce nalijeme do prohlubně na dně trouby 100 ml vody.

  • Krok 2

    Zvolíme funkci Horkovzdušné pečení/SteamBake a nastavíme správnou teplotu.

  • Krok 3

    Stlačíme tlačítko funkce SteamBake, aby se začala tvořit pára, a troubu necháme předehřívat 5 minut.

  • Krok 4

    Světelný ukazatel LED na tlačítku SteamBake zobrazuje, kdy je funkce SteamBake aktivní.

  • Krok 5

    Po 5 minutách předehřívání v troubě vzniká úroveň vlhkosti, která je optimální pro vložení těsta.

  • Krok 6

    Pečivo s výjimečně křupavou kůrkou je na světě!