Inspirujte se našimi recepty
Inspirujte se našimi recepty
Vyzkoušejte naše recepty a připravte pro sebe a svoje blízké slavnostní oběd či rychlou večeři. Nebo se inspirujte zajímavými dezerty a tipy na přípravu smoothie.

Inspirace do vaší kuchyně
Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři. Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé kompletní menu.

Originální kuchařka zdarma
Inspirace není v kuchyni nikdy dost. Proto jsme pro vás ve spolupráci se zkušenými profíky připravili praktickou kuchařku zaměřenou na pečivo, kterou si můžete stáhnout zcela ZDARMA. Ať už se chystáte upéct nadýchané croissanty, nebo ovocné koláče, funkce SteamBake (nebo PlusSteam), která v začátku pečení přidá k horkému vzduchu páru, zajistí dokonale křupavý a vláčný výsledek.

Stáhněte si kuchařku s oblíbenými recepty českých foodblogerů
Máte chuť zažít víc? Pusťte se do kreativního vaření s foodblogery. Experimentujte, objevujte nové chuťové kombinace a zapojte fantazii. Chcete vědět, co si pro vás gastro nadšenci z blogů FoodLover, Kitchen story a Slepičárna blog nachystali?

Sušené ovoce a zelenina
Sušené ovoce a zelenina jsou plné vitamínů a mnohem zdravější k mlsání než smažené chipsy. Připravte si je sami v pohodlí domova. V troubě s funkcí SteamBake snadno zvládnete usušit nejen různé druhy ovoce, ale třeba i červenou řepu nebo papriku. Dokonce si můžete nastavit, jak moc chcete mít kousky křupavé a šťavnaté.
Jak na sušení

Jak na zavařování

Hledáte inspiraci? Těmto dobrotám nebude lehké odolat – stačí přidat jen trošku páry!
-
1Čokoládovojogurtový muffin
S trochou páry bude těsto jemné a vláčné, přidáním kousků čokolády sladké.
-
2Skořicovojablečný šnek
Skořice a jablka jsou léty osvědčenou dvojicí. Recept jsme trochu vylepšili přidáním jablek upravených v páře a výsledek je skutečně skvělý.
-
3Domácí bagel
Vzhledem připomíná koblihu, chuťově spíš housku. Ve skutečnosti je to něco mezi tím. Sladké pečivo, bohatá chuť, zkrátka radost se zakousnout.