Kurzy vaření

Podzimní menu ze sezónních surovin

Různé druhy krémů a bylinek

Proč sezónní suroviny?

Sezónní suroviny obsahují živiny, které náš organismus v dané roční době potřebuje a nejlépe využije. Mají svou typickou chuť, barvu i vůni. Čerstvě utržené rajče se s tím dováženým v zimě vůbec nedá srovnat. Konzumace sezónních surovin je tak nejen zdraví prospěšná, ale je i požitkem pro všechny naše smysly.

Chcete se naučit vařit podle ročních období? Zajímává vás, co všechno parní trouba umí a jak z ní chutná? Přihlaste se do našeho kurzu s Jirkou Hilgartem, finalistou soutěže Masterchef Česko.

Společně s ním připravíte typické podzimní menu:

  • Bramborovou polévku s houbovým relishem
  • Kachní prso s dýňovou kaší a balsamikovou cibulí

Na co se můžete těšit

Naučíme vás, jak při vaření dostat z jednotlivých surovin chuťové maximum, a ukážeme vám, co všechno umí naše multifunkční parní trouby. Kurzy jsou praktické a všechny poznatky snadno využijete doma ve své kuchyni. Co vás tedy čeká?

  • Naučíte se připravit dvouchodové sezónní menu.
  • Vyzkoušíte si přípravu jídel v parní troubě.
  • Dozvíte se tipy a triky, které používá Jirka Hilgart.
  • Vychutnáte si vybraná vína z nabídky kuchařských škol.
  • Užijete si zábavný večer s dalšími gastronadšenci.
Účastníci kurzu vaření u stolu

Kdy, kde a za kolik

Kurzy v hodnotě 2 500 Kč jsou nyní zdarma a konají se v následujících termínech v Praze nebo Brně vždy od 18.00 do 20.00 hodin:

Kuchařská škola AvantGarde, Evropská 17, Praha 6

  • 20. 9. 2018 - plně obsazeno
  • 17. 10. 2018 - plně obsazeno

Restaurace BORGO Agnese, Kopečná 43, Brno

  • 4. 9. 2018 - plně obsazeno
  • 24. 10. 2018 - plně obsazeno

Chcete se přihlásit? Neváhejte, počet míst je omezen! E-mailem na adresu petra@doblogoo.cz nám pošlete odpověď na otázku, proč se chcete kurzu zúčastnit, a nezapomeňte uvést datum a místo, o které máte zájem.

Přihlásit se můžete pouze elektronicky. Případné dotazy vám rádi zodpovíme na čísle +420 604 656 322. Těšíme se na vás.

Pára dělá divy!

Nevěříte? Upeče všechno, od masa po skvělé dezerty. Suroviny si uchovávají barvu, strukturu, více vynikne jejich přirozená chuť a neztrácejí mnoho živin. Příprava jídla v páře zkrátka posouvá domácí vaření na profesionálnější úroveň a přináší nové chuťové zážitky.

Vylepšete pečené maso i moučníky kombinací konvenčního ohřevu a páry

Více možností díky ještě více parním programům

Všechny funkce trouby SteamBoost

Připravujte jídla přesně podle vaší chuti díky přesnému ovládání vlhkosti

Nejpokročilejší příprava jídla v páře s funkcemi vakuového vaření