
Sporák s funkcí SteamBake
Proč si vybrat sporák s funkcí SteamBake?
Sporák s funkcí SteamBake zvládne všechno, co od multifunkčního horkovzdušného sporáku očekáváte. Má velký vnitřní prostor, peče rovnoměrně, ale překvapí vás množstvím pečicích programů a funkcí připařování. Zapnutím funkce SteamBake můžete péct ještě chutnější sladké a slané pečivo, koláče, dorty nebo sýrové tyčinky. Rozdíl poznáte vy i celá vaše rodina.
-
1Sporák s indukčním varným panelemIndukční varný panel je rychlý, bezpečný a snadno se čistí. Trouba peče pěkně ze všech stran díky rovnoměrnému proudění vzduchu uvnitř celého prostoru. Elektronický časovač hlídá nastavenou dobu a po jejím uplynutí se spotřebič automaticky vypne. Teleskopická kolejnice usnadňuje manipulaci s roštem nebo plechem. Katalytická vrstva uvnitř trouby zaručuje jednoduchou údržbu.
-
2Elektrický sporákKeramický povrch varného panelu se velmi snadno čistí. Díky rovnoměrnému proudění horkého vzduchu se všechno v troubě upeče stejně dokonale. Nechybí elektronický časovač a některé modely jsou uvnitř opatřeny katalytickou vrstvou pro bezproblémovou údržbu. Elektrické trouby s funkcí SteamBake se nabízejí v bílém provedení nebo v provedení Inox (nerez v úpravě proti otiskům prstů).
-
3Plynový sporákSpolehlivá klasika, která nezklame. Křupavá a chutná jídla vykouzlíte i na plynu. Některé modely plynových sporáků jsou vybavené elektronickým displejem, minutkou a časovačem. Vybírat můžete mezi bílým provedením nebo verzí Inox (nerez v úpravě proti otiskům prstů).
-
Krok č. 1Před zapnutím funkce nalijeme do prohlubně na dně trouby 100 ml vody.
-
Krok č. 2Zvolíme funkci horkovzdušného pečení SteamBake a nastavíme správnou teplotu.
-
Krok č. 3Stiskneme tlačítko funkce SteamBake. Na světelném LED displeji se funkce zobrazí jako aktivní. Troubu necháme 5 minut předehřát.
-
1Čokoládovojogurtový muffinS trochou páry bude těsto jemné a vláčné, přidáním kousků čokolády sladké.
-
2Skořicovojablečný šnekSkořice a jablka jsou léty osvědčenou dvojicí. Recept jsme trochu vylepšili přidáním jablek upravených v páře a výsledek je skutečně skvělý.
-
3Domácí bagelVzhledem připomíná koblihu, chuťově spíš housku. Ve skutečnosti je to něco mezi tím. Sladké pečivo, bohatá chuť, zkrátka radost se zakousnout.