Udělejte dojem

Aby byl každý okamžik výjimečný

Dopřejte svým hostům více než jen skvělé jídlo - okouzlete je. Popusťte uzdu svojí kreativity s výrobky Electrolux a pozvedněte své kulinářské schopnosti na zcela novou úroveň. Pro nečekané zážitky.

Čisté nádobí na stole
SoftSpikes

Gumové hroty udržují křehké sklo na svém místě. Při mytí v myčce jsou tak i ty nejkřehčí skleničky dokonale v bezpečí.

Technologie SoftSpikes

Pro zářivé sklo

Dokonale čisté nablýskané skleničky jsou opravdovou ozdobou každé slavnostní tabule. Naneštěstí jsou ale často tak křehké, že se bojíme svěřit je myčce nádobí a raději je myjeme v ruce. S našimi myčkami můžete na tyto obavy zapomenout. Díky technologii SoftSpikes je při mytí o každou skleničku perfektně postaráno. Buďte kreativní a nabídněte každému hostu jinou sklenici ozdobenou jmenovkou ovázanou kolem stopky. Můžete tak netradičně využít sklenic pro rozesazení hostů kolem stolu.

Různé pokrmy na stole

Objevte kouzlo metody SousVide

Pozvěte hosty na netradiční párty a objevujte spolu s nimi kouzlo vaření metodou SousVide. Připravte širokou škálu přísad od červeného masa, přes ryby až po drůbež a zeleninu a doplňte ji výběrem nejrůznějšího koření. Nechte hosty experimentovat se surovinami, tak aby si každý mohl vytvořit svůj vlastní recept přímo u vás doma. Užijte si chvíle společného vaření, pochutnejte si na nových chutích a rozšiřte sobě i svým hostům kulinářské obzory.

Zelenina v sáčku SousVide
Pokrm v troubě
Trouba CombiSteam Pro

Objevte nové chutě a textury díky metodě SousVide.

Originální kombinace chutí

  • Máta a Hořčice
    1
    Máta a hořčice

    Svěžest máty si skvěle rozumí s nádherným řízem hořčice - skvělý způsob, jak okořenit jehněčí maso.

  • Rozmarýn a pomerančová kůra
    2
    Pomerančová kůra a rozmarýn

    Aromatický rozmarýn a pomerančová kůra tvoří skvělou kombinaci - skvěle se hodí třeba na přípravu lososa.

  • Skořice a tymián
    3
    Skořice a tymián

    Hřejivá skořice skvěle doplňuje chuť zemitého tymiánu - vynikající koření na kuřecí maso.

Zdobte jednoduše

Získejte díky páře dokonalý korpus pro úžasný nahý dort, u kterého krásně vynikne střídání korpusu s krémem.
Objevte páru
Jahodová zmrzlina s lístky máty

Originální čokoládové dekorace

Vytvořte originální sladkou jednohubku s osvěžující chutí - mražené mátové lístky v čokoládě. Skvěle chutnají sami o sobě nebo s nimi můžete ozdobit váš dezert. Hodí se báječně na dorty i domácí zmrzlinu. Při rozpouštění čokolády na indukční varné desce ani nemusíte využívat vodní lázně, stačí zapnout indukci na nízký výkon. Vyzkoušet můžete i další bylinky, které si dobře rozumí s čokoládou - například bazalku, šalvěj nebo levanduli.

  • 1
    Rozpusťte čokoládu

    Rozpusťte ½ šálku kvalitní hořké čokolády na indukční varné desce. Zahřívejte na nízký výkon, dokud není čokoláda zcela hladká.

  • 2
    Namáčejte lístky máty

    Namáčejte čerstvé lístky máty do čokolády - držte je na straně stonku prsty nebo kuchyňskými kleštičkami.

  • 3
    Zmrazte

    Rozmístěte lístky na plech pokrytý pečícím papírem a vložte na 30 minut do mrazničky, dokud nejsou krásně křupavé.

Gwyneth Paltrow a Magnus Nilsson

Jakým receptem oslnit michelinského šéfkuchaře?

Gwyneth Paltrow, herečka a autorka webu GOOP, vsadila na jednoduchost. Jaký lehký kalifornský pokrm se rozhodla připravit pro Magnuse Nilssona, ambasadora značky Electrolux a zakladatele michelinské restaurace Fäviken? Volba padla na svěží, snadné a lahodné tostadas s rybou. Jedná se totiž o recept, který v sobě má kus Švédska i Kalifornie.